Hund i varm bil

den

Nå er endelig sommervarmen på vei til vårt landstrakte land. Dette fører til lange deilige dager i sola. Selv bilen blir stort sett stående der, i hvertfall når du er på butikken eller kanskje en tur på stranda. Hvert år leser jeg om barn og dyr som blir reddet ut av overopphetede biler. Men det er ikke hver gang det går bra, noen ganger blir det så varmt at msn blir kokt til døde. Hver så snill å ikke ta med hunden i bilen om du vet at du må forlate den der. Selv en kort tur i butikken kan være nok til å komme tilbake til en død hund.

Så hva gjør du om du finner en hund eller et barn i en varm lukket bil?

Du kan sende SMS til Statens vegvesen for å få navnet på eieren av bilen. Send en SMS til 2282, start meldingen med regnr og nummer. F.eks regnr AB12345. Ta kontakt med 1881 for å få nummerert til eieren av kjøretøyet.

Er hunden i nød og det står om liv eller død. Få hunden ut! Og ring politiet på tlf.nr 112.

Kjøl hunden ned med kaldt vann, og det så fort du får den ut!!

Jeg håper og tror at ingen er så dumme at man lar hunden bli igjen i en varm lukket bil. Så da kan man med god grunn kose seg i varmen med solkrem og noe kaldt å drikke.

God sommer

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s