Dressurkurs med Elin Wittusen

den

Fredag 31.juli var en dag jeg hadde gledet meg til lenge. Jeg hadde nemlig meldt på Stella og meg på dressurkurs med min oppdretter Elin Wittusen og den alltid blide Andreas Storegjerde. Kurset skulle holdes hos Jostein Grav på Østfold Kennel og Hundesenter, og det varte over 2 dager. Her var det mange nye bekjentskaper, men også gamle kjente. Østfolds store brannmann, Lars Erik Gutubakken, skulle også delta. Han hadde med seg sin Irske setter Pro.

Elin kurset oss med teori og med en del praktisk arbeid med hundene. Dette var ett utrolig hyggelig og læringsrikt kurs, og jeg tror alle lærte mye av denne flotte og herlige oppdretteren min. Hun er så flink at det til og med kommer en bok om hennes liv med hunder, og da spesielt med irsk setter. Den kan kjøpes på kennelus.no.

Jeg vil rette en stor takk til Jostein, Elin og Andreas for et utrolig proft kurs som jeg kan anbefale på det sterkeste. Det var sosialt med god mat og trivelige kursdeltakere.

Nå gjelder det bare å stå på videre. For jeg har lovet Elin å ikke ha med hund som flyr blomsterbedet på Kennel treffet i slutten av måneden. Sees da 😀

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s