Jeg bare ELSKER mandager!

den

Endelig var det mandag igjen, og det var tid for en ny dag med dressurtrening med fuglehundklubben. Mange av oss var sist samlet på fredag til rekefest på klubbhuset. Dette var en kjempehyggelig og morsom kveld.

I dag terpet vi på blant annet avstandsitt og innkalling. Veldig moro å trene med så mange flinke og flotte hunder.

Nå blir en sykkeltur i morgen, og på onsdag skal jeg trene med sammen med noen fra fuglehundklubben. Disse har erfarende VK hunder, så jeg kommer til å suge til meg all lærdom jeg får. Etter planen blir det trening med dem hver onsdag fremover.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s