Blomsterøya på langs

Fire uker er gått siden jeg ble operert i øyet, og sånn situasjonen er nå har jeg fått midlertidig kjøreforbud av legen min. Da er det gått med flotte turmuligheter rett utenfor stuedøra. Fjellet må vente til det ene øyet jeg har igjen er tilbake i fokus.

I dag hadde jeg planer om å gå hjemmefra og til mine svigerforeldre som hadde invitert på middag. Planen viste seg til å bli en fantastisk flott tur. Det blåste ganske greit, men gjorde ingenting med Ulvang genseren tredd opp etter halsen.

Turen tar vanligvis litt over en time, men i dag ønsket jeg å hå en ekstra sløyfe så Stella skulle få seg litt lengre tur.

Sjansen for å oppleve ett fuglearbeid var heller lav, da det verken finnes ryper eller skogsfugl på øya nær Hvaler. Men jeg vet at det finnes fasan da vi har gått opp dette tidligere. Hvor mange som holder til her vites dermed ikke. Og for å kunne se Stella, og ha kontroll hvis hun skulle ta stand. Var selvfølgelig markeringsdekken og GPS’en på plass.

Gjennom skog og åpne jorder jaktet Stella med høy fart. Og etter nær 2 timer og 30 minutter var vi framme ved turens mål. Og gjett om svigermors lapskaus smakte godt!!

Etter en slik tur er det lov å legge seg rett ut!!

Friluftslivet i Fredrikstad leverer.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s