God Jul

Endelig kan julen starte her på Kråkerøy. Etter en høst preget av mye sykdom blant store og små, begynner vi å bli friske og raske.

Høsten 2007 ble jeg blind på venstre øye på grunn av grønn stær. Nå i høst ble jeg igjen en del av rullatorgjengen, (gjennomsnittsalderen på øyeavdelingen på sykehuset var 80 +), da sykdommen rammet det friske øyet mitt. Sykdommen skulle vise seg å være av det hissige slaget, og jeg måtte hasteopereres for å unngå å miste synet helt. Før operasjonen ble jeg satt på noen veldig sterke tabletter som jeg reagerte veldig sterkt på. Jeg fungerte dårlig som far og som hundeeier på grunn av medisinene. Heldigvis kunne Stella være hos min pappa og stemor i Oslo i 3 uker. Der har hun hatt det utrolig fint sammen med deres irske setter «US» Nanna.

Bittelille juleaften var Stella endelig tilbake til familien, og gjensynsgleden var stor. Selv om jeg fremdeles ser veldig dårlig, er det nok til å kunne gå turer litt lengre turer med henne. Og med markringsdekken på ryggen til Stella har jeg mulighet til se henne litt bedre.

Nå skal vi kose oss med venner og familie i jula. Og vi håper alle andre også vil gjøre det.

God Jul og godt nytt år fra Team Selmer!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s