Kennel «US» treff 2018

Denne helgen har det vært kenneltreff i regi av oppdretteren jeg kjøpte Stella av. Og i år var det første gang jeg hadde muligheten til å bli med. Nytt av året var at treffet ikke skulle være på Hjerkinn som det har vært tidligere, men på Riise kennel i Lillehammer. Oppdretter Elin har nemlig flyttet fra Hjerkinn og gjort Romeriking av seg.

Tidlig lørdag morgen satte Stella og jeg oss i bilen for å kjøre mot Lillehammer. Kenneltreffet skulle starte kl.11 og jeg hadde over 3 timer foran meg i bilen. Vel fremme møtte vi på mange gamle kjente, men vi knytte også noen nye bånd. Opplegget for dagen virket veldig bra. Her var det planlagt litt duetrening og dressurtips. Elin hadde hentet inn en helt fantastisk foredragsholder i svenske Agneta Linnea Andersson, hun driver Kennel Red Garlic og er blant annet oppdretter av irsk setter. Agneta lever og ånder for hund og er utrolig kunnskapsrik. Hun er høyt og lavt hele tiden, og ønsker hun vår oppmerksomhet får hun frem tranen i seg. Tusen takk Agneta for et fantastisk foredrag.

Det var også utlodning av fantastiske premier, men som vanlig forble vi uten vinnerloddet.

Da dagen nærmet seg slutten var det flere som skulle sove over til dagen etter. Det ble en meget trivelig kveld med et lett måltid bestående av ost og kjeks. Foredragene og historiene satt løst hos både Elin og Agneta. Og vi ble vitne til mest sannsynligvis historiens første «hundebattle».

Som småbarnsfar kjente jeg trøttheten kom sigende utover kvelden. Og dagen ble avsluttet med en god natts søvn.

Det at oppdretter Elin inviterer valpekjøpere årlige valpe/kenneltreff vil jeg påstå er ganske unikt. Men så er jo denne unge damen utrolig unik i seg selv. Hun har en unik evne til å inkludere de rundt seg. Jeg føler meg veldig heldig som har hund fra henne.

Tusen takk Elin for det betyr for oss valpekjøpere, og ikke minst for det du betyr for hunderasen vår.

Gleder meg allerede til neste gang.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s