Høsten nærmer seg

den

Nå er det en god stund siden det har blitt skrevet her, så nå er det på tide med en liten oppdatering. Sommeren er i full sving og båndtvangen har vart i en god tid nå. Det er på denne tiden grunnlaget skal legges fram mot høsten og jaktsesongen. I år har jeg vurdert fram og tilbake om jeg skulle gå til innkjøp av kickbike eller en ny terrengsykkel. Valget falt på en terrengsykkel, dette fordi jeg i et årstid har hatt artrose i høyre kne og denne formen for trim er til det beste for meg.

Stella og jeg har prøvd å få til 3-4 økter med sykkel i uka, med en variert lengde på 6-15 km. Norge har som de fleste har fått med seg, hatt temperaturer opp mot 30 grader i skyggen over lengre perioder. Da har jeg lagt øktene til sent på kveld for da har det vært kjølig nok. Vann og sammenleggbar vannskål er alltid med på turene.

De resterende dagene har godt med til hvile og apport/dressur økter.

Nå ser vi fram mot kenneltreffet til Kennel «US» 14.juli. Det skal bli veldig koselig å treffe igjen bekjente og ikke minst oppdretter Elin Wittusen. Denne lørdagen blir det due trening og apporttrening, tips til utstillingsteknikk og foredrag av den kjente og alltid blide Agneta Andersson. Hun driver kennel Red Garlic og oppdrett av blant annet Irsk Setter og Breton.

Avslutningsvis vil jeg oppfordre alle til å ta godt vare på de firbente i sommervarmen. Og til dere tobeinte, husk HJELM når dere er ute med kickbiken eller sykkelen!

Og selvfølgelig vann til hunden.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s