Fellestreningene er endelig i gang.

Endelig var vi gang igjen med fellestreningene i regi av fuglehundklubben i dag. Heldigvis har vi ildsjeler i klubben som har jobbet beinhardt for å få fornyet tillit hos grunneier. Foreløpig får vi mulighet til å trene hver 14.dag, og kun 10 ekvipasjer får plass hver gang. Om det er flere enn 10 som har meldt seg på, blir det høytidelig loddtrekning på styremøtene til klubben. I utgangspunktet fikk jeg ikke plass på treningen i dag, men heldigvis for meg hadde noen meldt forfall.

Vi fikk i dag slipptid på 15 min, dette ville jo rullere utover dagen. Så sjansen for å få en del slipp var til stede. Det store spørsmålet var om det var noe fugl som hadde klart å overvintre. Svaret skulle vi få allerede i første slipp. Gordon Setteren Zanto, som ble klubbmester i UK i høst, markerte i ett par vendinger før han gikk i stand. Men før matfar Anders kom opp til han, gikk ett stort rapphøns kull opp og tok til vingene. Det samme gjorde Zanto, og trimmet fuglene et stykke. Moro at det er fugl i terrenget.

Stella og jeg var satt opp i slipp 3, og det var tydelig at Stella hadde savnet å gå sammen med andre fuglehunder. For det var kraft i første fraspark. Brått fikk hun vinden i ryggen og dro et stykke i medvindssøk. Dette medførte at hun selvfølgelig støkket en enslig rapphøne, Stella syntes dette var utrolig stas og dro etter et lite stykke. Da jeg fikk blåst henne inn roet jeg henne ned før hun fikk fortsette. Resten av dagen gikk hun uten å komme i fugl, men både Stella og jeg kunne si oss enige om at vi syntes det er godt å komme i gang igjen.

Nå har jeg meldt meg på neste samling også, men siden vi fikk plass i dag så blir vi ikke prioritert. Uansett kan vi være heldige å få plass igjen.

Tusen takk til Birger Hermansen som var dagens sjef i terrenget.

Foto: Østfold Fuglehund Klubb

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s