Sola har begynt å varme

Nok en lørdag er ved veis ende og en ny uke har såvidt begynt. Denne lørdagen var det igjen klart for trening med Fuglehundklubben på Kalnes. Jeg klarte å komme noen minutter etter oppmøte tid, men heldigvis er terrenget på Kalnes ganske oversiktlig så jeg fant de andre ganske kjapt. Denne lørdagen ga jeg meg etter 2 slipp. Det ble 2 gode slipp hvor Stella jaktet med høy fart og hun fikk med seg godt med terreng. I sitt andre slipp gikk hun også i stand, her skulle det i midlertidig vise seg å ikke være noe fugl. I slippet før var det nemlig en hund som fikk ett fuglearbeid i omtrent samme område. Stella løste selv ut standen, da hun skjønte at her var det fugletomt. Hun avsluttet det hele med en fin utredning.

Sola varmet ekstra godt de timene jeg var Kalnes. Godt å kjenne at våren nærmer seg, og den jaktprøven vi skal stille på i vinter. Det blir som i fjor Espedalsprøven, vi tar selvfølgelig sikte på å gå for en ny premiering den helga.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s