Drapene på Oslo Vest

Kjenner at jeg blir litt irritert når jeg leser om fuglehundeiere som ikke overholder den ekstra ordinære båndtvangen som er innført i Oslo. Som man kan lese på Tv2.no, så har rådyr blitt angrepet og drept av løse hunder på Oslo Vest den siste tida. I hovedsak så er jakthunder som er synderne, og i Oslo Vest er det et utallig antall fuglehunder i dette området. Populært er setterene i Holmenkollen blitt kalt for «Kollen-ekorn».

Grunnen til at det er innført båndtvang nå, er på grunn av snømengden i dette området. Elg og rådyr trekker inn mot de bebygde områdene rundt Holmenkollen. Selv er jeg oppvokst i dette området, og husker veldig godt at vi hadde både elg og rådyr i hagen hver eneste vinter.

I disse dager er Stella hos mine foreldre som fortsatt bor her, og daglig har de rådyr i hagen sin.

Dette bilde sendte pappa meg for ett par dager siden. Bilde er tatt fra stuevinduet og her kan vi tydelig se rådyrene i hagen.

Min oppfording til de som har hunder i dette området, er at de må holde hundene i bånd så lenge båndtvangen er.

Det finnes friområder som man kan slippe de firbeinte, de kan man finne her. Ellers så kan man faktisk snørekjøre på ski, noe som er en morsom form for trim for både hund og eier.

Rådyrjakta er faktisk over.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s