Tusen takk Jan

Etter halvannen uke med ørebetennelse og halsbetennelse på undertegnede, og en sønn som er blitt innlagt på sykehus med RS virus og influensa. Er det godt å ha snille foreldre som stiller opp som hundepassere noen dager, mens resten av familien tilbringer dagene på Kalnes (sykehuset i Østfold).

Som jeg har skrevet tidligere så hadde Østfold Fuglehundklubb mistet muligheten til å ha fellestreningene sine på nettopp Kalnes. Dette har vært et stort savn for mange av klubbens medlemer. Da dette opplegget har vært meget sosialt for både 2 og 4 beinte. For vår del har det betydd å trene alternativt her på Kråkerøy, men har er det lite med fugl også merker jeg at Stella ikke jager like bra som når hun er sammen med andre fuglehunder. Og siden guttungen bare er 7 mnd. har jeg ikke prioritert å dra på fjellet for å trene.

Derfor var gleden stor da klubben publiserte en glad nyhet på Facebook i dag. Der kunne de meddele at:

Til medlemmene i ØFK!

Som tidligere informert har vi i en periode arbeidet med å få på plass treningsterreng. Vi kan i dag informere om at vi nå har fått på plass en fornyet avtale med Kalnes Jordbruksskole om dette. Det vil bli gjennomført trening hver annen lørdag fra lørdag 10. februar. Det er satt tak på 10 deltagere pr. treningsdag. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette senere i uken.

Vi takker Jan Stordal som har vært ansvarlig for dialog og fremforhandling av avtalen! Flott jobbet!

Vi takker selvsagt også Kalnes for fornyet tillit!

Styret i ØFK

Jeg er evig takknemlig for den jobben det er gjort i klubben, og gleder meg stort til å komme i gang med treningene igjen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s