Jakt i godt selskap

Det ble nok en herlig dag i Østfolds skoger i går. Sola skinte og alt lå til rette for Stella og meg. Denne gangen dro vi ikke ut alene, men sammen med klubbkamerat i Østfold Fuglehundklubb og irsk setter entusiast Lars Erik Gutubakken. Lars Erik har 2 flotte hannhunder, Aro og Pro. Pro har fått 2 flotte premieringer i UK på lavland denne høsten, så dette lovet bra.

Dette ble en dag hvor vi ikke fikk noen fugl på vingene. Det eneste vi så var en masse småfugl og et elgkadaver. Men vi møtte på en annen jeger som kunne fortelle at han hadde godt opp en tiur tidligere på dagen. Så det ga oss et håp om at hundene skulle få litt fugl i nesa.

Nå blir det en kort arbeidsuke for min del, for jeg har fått fri på fredag. Da bærer det på ny ut i skogen med hagla på skulderen. Livet med med fuglehund kan ikke bli bedre.

På lørdag skal vi prøve å kapre tittelen årets klubbmester, for da skal vi delta på Østfold Fuglehund Klubbs klubbmesterskap. Dette vil bli en hard kamp, for det er veldig mange dyktige hunder og førere som skal delta. Det hele vil avsluttes med klubbens julebord på kvelden.

Med andre ord har jeg masse å se fram til de nærmeste dagene.

Skitt jakt til alle som skal ut for å prøve lykken.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s