Klubbmesterskap

Lørdag 25.november var det klart for årets klubbmesterskap. Østfold Fuglehundklubb hadde invitert til et uhøytidelig mesterskap, og det var nå at fylkets «beste» fuglehunder i UK og AK skulle kåres. Igjen gikk Stella og jeg hardt ut og satset mot suksess, drømmen om å kunne ikle seg tittelen klubbmester var der.

I overkant av 30 ekvipasjer var påmeldt og klare for å kjempe blodig kamp. Det ble delt opp i 3 partier hvor hver hund fikk 2*10 minutters slipptid, og nå var det om å gjøre å finne fugl og få ett fuglearbeid. Greide du det var du sikret en plass i finalen senere på dagen. Om det ikke var nok hunder med fuglearbeid kunne man gå videre på søk.

Dommerene syntes Stella var en eminent jakthund med mye trøkk, men hun gikk litt for stort denne dagen til å eventuelt kunne gå videre på søk. Fuglearbeidet uteble og dermed glapp også en finaleplass. Etter at alle hundene hadde fått sine slipp samlet alle partiene seg på Kalnes til lunsj. Her var det god stemning, og dommerne kunne samles for å diskutere hvilke hunder som var verdig en finaleplass.

Da finalen startet ble jeg med for å overvære gode hunder i aksjon. Og vi tilskuere fikk oppleve en nydelig samstand i ett av AK slippene. Klubbmesterene ble til slutt GS Viktor, Odd Bellmann i AK med 2 fuglearbeid i løpet av dagen. I UK ble den tanlentfulle Zanto klubbmester, også denne hunden er en Gordon Setter (GS). Zanto eies av det hyggelige ekteparet Janne og Anders Strømsæther. Og det var fruen i huset som førte han til seier.

Gratulerer så masse til begge vinnere!

Dagen ble avsluttet med fuglehundklubbens julebord. Dette var en meget hyggelig kveld i den andre byen Sarpsborg.

Jeg vil med dette rette en stor takk til klubben for veldig hyggelig dag. Dere gjør det lett å være fuglehundeier i Østfold!

Tusen takk!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s