Hva slags avføring er best?

Noe av det verste med å ha hund, er at den kan finne på å rulle seg i avføring, kadaver eller noe som lukter helt grusomt. Jo vondere lukt desto bedre virker det som. Mine hunder har rullet seg i flere typer avføringer opp gjennom årene. Men den desidert mest grusomme opplevelsen hadde jeg i går.

For da jeg kom hjem fra jobb skulle jeg gå en av de vanlige rundene mine. Siden det var tidlig mørkt hadde Stella på seg både refleksdekken og hundepeiler slik at jeg kunne følge bedre med på hvor hun var. Turen gikk blant annet gjennnom et hyttefelt her på Kråkerøy. Her skulle det vise seg at noen hadde hatt veldig løs mage og ikke rukket doen i tide. For Stella hadde nemlig funnet dette stedet og funnet det for godt å bade litt i avføringen. Stella hadde bare vært ute av synet i ett par sekunder, men det skulle vise seg å være nok. For da jeg fikk blåst henne inn, kjente jeg en lukt som fikk magesekken til å vrenge seg. Og da fikk jeg se det med mine egne øyne. Bikkja var totalt dekket i menneskebæsj.

Nå var det om å gjøre holde henne langt unna meg. Fy faen for en lukt. Hva det menneske hadde spist vet jeg ikke, men det var tydelig at vedkommende var dårlig i magen.

Vel hjemme var det frem med engangs hanskene og hundesjampoen. Heldigvis ble hun ren igjen, men det tok sin tid.

Jeg elsker bare alle sidene ved å ha hund. Selv når hun forvandler seg til en real møkkahund!

Hva er din verste opplevelse, når det kommer til avføring?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s