Heldigvis gikk det bra

Etter at Stella kom hjem fra jakt i Sverige for en uke siden har hun slitt med såre poter. Terrenget som vi har i Sverige er relativt tørt med en del raviner og steinrøyser. Og etter en vår og sommer hvor jeg har gått mye halt, etter å ha fått artrose i knærne, har jeg ikke fått syklet og løpt så mye som jeg hadde håpet på med Stella. Selv om potene hennes ble litt slitt , gikk hun meget bra under jakta. Og siden ikke jeg fikk vært med i år var jeg ekstra spent på hvordan hun gikk med pappa. Heldigvis var pappa fornøyd, så nå ser jeg fram mot jakta som starter om ikke mange dagene i Norge.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s