Jeg vil også på leirskole

De fleste som har skolebarn har sikkert hatt den følelsen jeg har hatt i dag. Jeg snakker om når barna skal leirskole på et sted du også har lyst å dra til, men du må bli igjen hjemme og se din kjære dra av sted. I dag dro nemlig Stella avgårde til i Sverige, heldigvis er det pappa som skal føre henne under jakta. Pappa skulle opprinnelig ha med seg en hund til, «US» Brownie, men den fikk løpetid og måtte bli igjen hjemme. Nå venter et stort ansvar på Stella, gleder meg allerede til å få rapport etter morgendagens jakt. Håper hun oppfører seg og går like bra som jeg vet hun kan.

Jeg pleier selvfølgelig å være med på denne jakta jeg og, men må i år vise at jeg også kan være en god pappa. Og hjelpe til med min sønn som har rukket å bli 8 uker.

Nå blir det en helg fylt opp med bleieskift og jaktfilmer på TV sammen med guttungen. Heldigvis er det bare 3 uker til jakta på Kvikne starter!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s