På jakt med en filmstjerne

Nå er det bare timer til årets rypejakt braker løs her i landet, dette er for mange årets store begivenhet. Mange biler ble pakket i går og kjørt ut til jaktterrengene.

Jeg for min del må vente noen dager til før jeg kan sette kursen mot Kvikne, for jakta der starter ikke før den 15.september. Tida fram mot det skal brukes til apporttrening, bleieskift og koking av tåteflasker.

I år som i fjor skal pappa låne den irske setteren «US» Piri- Piri av den flinke hundetreneren Andreas Storgjerde. Ekstra stas i år er at hun er blitt filmstjerne. Jaktfilmskaper Kristoffer Clausen hadde henne med på skogsfugljakt i Sverige tidligere i høst. Filmen med Piri kan sees på Clausen TV. Ikke ofte jeg kan si at jeg har vært på tur med filmstjerne.

Stella og Piri fra jakta i fjor.

Min gode venn og lillebror Magnus blir også mest sannsynlig med på årets jakt til Kvine. Dette gleder meg da jeg håper at vi kan jakte sammen i årenes løp.

Med dette vil jeg ønske to og firbente lykke til med jaktpremieren i morgen.

Skitt jakt!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s