ØFK’s utstilling på Hafslund Hovedgård

I helgen har Østfold Fuglehundklubb arrangert sin årlige utstilling for stående fuglehunder. Og vi skulle delta for første gang. Stella er hovedsakelig en jakt og prøvehund, men med tanke på å kanskje avle videre og kunne få tittelen jaktchampionat må vi igjennom dette og. Denne dagen stilte vi i brukshundklassen, og der får de som er jaktpremiert stille. 

Stella synes spa-behandlingen før utstillingen var meget avslappende.

Siden Ida er høygravid og jeg har ett kne som ikke spiller på lag med meg om dagen. Kunne ingen av oss føre henne i ringen denne dagen. Heldigvis har Ida en søster som et sporty som stiller opp. Anne er også hundemenneske, men har ingen erfaring fra utstillingsringen selv. Dette kunne man ikke se, og erfarende utstiller skrøt av måten hun førte på. 


Stella ble vurdert til Very Good, noen som vil si:

Very Good (meget god) i kvalitetsklasse: Hund som godt tilsvarer rasens standard, som er velbalansert og i god kondisjon. Mindre feil Jan tolereres, men ingen som negativt påvirker helhetsinntrykket. Denne premieringen kan kun gis til hunder av meget god kvalitet. Dette stod i kritikken hennes: 

55cm. Noe under middels stor tispe. Meget god type. Bra hode. Litt lyse øyne. Litt fremskutt skulder. God over og underlinje. Noe avfallende kryss. Noe spe bukstamme. Gode poter. Noe trange bakbensbevegelser, sett fra siden lette og effektive. 


Tusen takk for flott føring Anne, nå har du fått deg fast jobb!! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s