Eksamen nærmer seg

den

Nå er det 14 dager til apportkurset avsluttes og et eventuelt apportbevis kan tas. Og jeg håper selvfølgelig at vi er helt klare til da. Men de siste gangene vi har vært på kurset på Rampen’s er det som om alt er glemt. Stella vil rett og slett ikke samarbeide. Det er godt jeg i det minste får tittelen kursets klovn, for jeg gir absolutt alt jeg kan. Kjenner jeg innimellom blir lei min egen stemme. Brrrrrrra!! Hooooooold!! Apport!! Flink jente!! Takk Takk!! Alt med en lys, glad og leken stemme. Innimellom kommer ett bestemt NEI, hvis hun slipper apportobjektet før jeg sier Takk Takk. 

Det som er litt frustrerende er at jeg vet at hun kan. På friområdet til Fredrikstad Hundepensjonat apporter hun villig både i vannet og på bakken. 

Og jeg passer på å dokumentere så godt jeg bare kan. Slik at jeg kam vise det til dem som tviler. He He. 

Her er en liten film jeg har snekret sammen! 


Nå skal vi fortsette å jobbe på, for det apportbeviset skal vi klare! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s