Utstilling 

den

Etter anbefaling fra nye fuglehund venner, som jeg har blitt kjent med på treningsterrenget. Har jeg nå meldt på Stella til helgens fuglehundutstilling i Sarpsborg til helgen. Jeg hadde meldt meg på i fjor også, men da ble jeg syk og kunne ikke stille. 

Så dette blir første gang vi går i ringen. Siden Stella er jaktprøvepremiert stiller vi i brukshundklassen. Jeg har foreløpig ikke satt meg veldig godt inn i hvordan dette forløper seg, men går selvfølgelig for gull.  Har skjønt at det er noe som heter BIR (best i rase) og BIS (best i show) og det et klart Team Selmer skal ta med de sløyfene hjem. 

Østfold Fuglehundklubb har også noen kombinasjon’s premier for dem som også deltar på klubbens jaktprøver til høsten. Dette skriver klubben om disse premiene: 

Sølvfasanen bør være kjent for alle. Det er en årspremie i sølv med en høy verdi. Statuttene er slik at resultatet fra utstillingen sammen med en av våre prøver teller. Vi oppfordrer alle som har tenkt å starte på våre prøver til høsten å melde på utstillingen. Da går du ikke glipp av muligheten til å vinne Sølvfasanen.

Nye Bobben er en årspremie oppsatt av Gerd og Ragnvald Thomassen. Det er en krystallblokk med «BOBBEN» som motiv. Statuttene er slik at poengverdi for de 5 beste prøveresultatene inneværende år teller. Men du må ha deltatt på utstillingen og på en av prøvene våre for å kunne vinne den uten at resultatene behøver å telle.
Og det er klart det hadde vært moro å slå kloa i dem også. 

Selv Stella synes hun er den peneste hunden i Østfold. I hvert fall pen nok til å se på seg selv.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s