Nå håper jeg at snart slipper….

den

Puhh! Nå er jeg endelig snart ferdig med 3 uker med bleier. Fattern mener det er det beste for husfreden at jeg har på med det når jeg er inne. Men hallo, det er da ikke meningen at vi hunder skal ha på oss de greiene der. Han sier at det fordi jeg blør så mye. Det kan godt henne det, men jeg er også veldig flink til å slikke meg ren da. Ikke nok med at jeg må ha på meg disse bleiene, så driver fattern å maser med denne apport greia. ​

​Jeg synes ikke det er så moro å bite i den, eller det er skikkelig gøy når jeg selv vil gjøre det. Men siden det er han som er sjefen så må jeg nesten gjøre som han sier! Selv om de siste 3 ukene har gjort meg veldig trøtt, og kanskje litt hormonell. 

Jeg liker å ligge mest for meg selv i buret, eller i hagemøblene ute nå som jeg blør så mye.  

Det som er litt kjipt er at pappa har ødelagt kneet sitt, for nå kan han ikke gå så veldig lange turer før det gjør vondt. Og jeg som elsker å gå lange turer, uavhengig av blod og hormonelle svingninger. Heldigvis har han ikke sluttet å finne på andre måter jeg kan bli sliten på. For nå må jeg gå med en så kalt kløv, og på hver side har han lagt 1 hel flaske med vann (1,5liter). Til sammen 3 liter som jeg må gå å bære på i ca.5 km. I starten var det litt uvant og jeg skjønte ikke helt vitsen med det. Men nå elsker jeg å kjenne at jeg blir litt sliten og at må jobbe litt for det. 


Nå fortalte fattern meg i stad at vi kanskje kan dra på treningsområdet igjen i morgen. Alt avhengig om det var blod i bleia mi etterpå. Jeg håper at vi kan dra, for jeg har ikke vært der på 3 uker nå. Bare tanken på å gå løpe fritt og leke med andre fuglehunder gjør meg glad. 


Deres venn «US» Stella! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s