En ny torsdag i Hobøl

Nok en torsdag er unnagjort i Østfolds dype skoger. Apportkursets tredje dag kom i gang med litt regn og vått gress, men det stoppet ikke noen fuglehunder og deres eiere. Stella og jeg hadde fått trent godt siden sist, og vi er nå godt i gang med gripe øvelsen. Er veldig moro når man ser resultater på det vi trener på, men innimellom må vi starte litt forfra igjen. Apporttrening er en skikkelig tålmodighetsprøve for både hund og eier. Merker også hvor sliten jeg blir selv, så skjønner godt at det dobbelt då slitsomt for de firbeinte. Nå er 14 dager til neste kursdag, fordi det er himmelspretten neste uke. Min lekse til neste gang er å fortsette gripetreningen. Målet er at hun skal gripe apportobjekten når den ligger på bakken. 

Dette skal klare! Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s