Gripefasen

I går 11.mai var det igjen klart for apportkurs med verdensmester Nina Smidtsrød. Etter en heseblesende tur til Hobøl, etter først å ha vært en snartur hjemom etter jobb for å hjelpe min  høygravide kone med hennes støttestrømper ankom jeg Rampen’s noen minutter for sent, denne dagen. Men heldigvis var resten av kursdeltagerne kommet halvveis ned i første kaffekopp. Jeg hadde store forhåpninger til denne dagen, da det hadde gått veldig bra med bæringa den siste uka. Men oppdaget fort at fokuset til Stella ikke helt var på samme sted som jeg var på. Noe av grunnen til dette kan ha sammenheng med at Stella begynte på sin tredje løpetid på tirsdag denne uka. Kan ikke si at hun er veldig fornøyd med vår løsning på løpetida.

  

Etter å ha sett Stella i aksjon denne dagen, fikk jeg tips om å «hjelpe» henne litt i gang med gripingen i form av et bitte lite klyp i øret. Dette hjalp oss litt videre, og i løpet av noen dager kommer det nok til å sitte. Håper i hvertfall det. 


Foreløpig kunne vi ikke hatt en bedre instruktør på apportkurset vårt. Nina er ikke bare dyktig med hunder, men hun har utrolig dressur på oss eiere. Så kan så absolutt anbefalle en tur til Rampen’s om du har en fuglehund.  

Nå kommer en uke med fokus på gripefasen, med 3 økter om dagen på rundt fem min av gangen. 

Lykke til Stella! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s