Hva merker hunden 

21.juli har kona termin og vårt første barn skal komme til verden. Jeg har lenge lurt på hvordan Stella vil takle at det kommer et nytt flokkmedlem. Allerede nå kan det virke som om hun merker at noe er på gang. Hun er mer klengete enn før og hun skal passe på oss mer. Hun sier i fra om det er noen som kommer for nærme vårt territorium. Og hun vil helst ligge rett i nærheten av føttene våre. Har hun muligheten fotfølger hun oss over alt. Er dette normalt? I følge diverse forum på nett er det det. Er også mange tisper som får innbilt svangerskap. Det har heldigvis ikke Stella fått.  


Lukter hun hormenene som Ida produserer? Ja, det tror jeg hun gjør. Jeg er overbevist om at hun skjønner at vi snart blir fler. Setterrasene går får å ikke være veldig smarte, men jeg har nok fått unntaket. 

Tiden fremover kommer til å bli spennende for både firbeinte og tobeinte. Og forhåpentligvis blir det født en ny jeger og fuglehundentusiast. 


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s