Anders Landin kommer til Østfold

Nå gleder jeg meg. For fra den dagen jeg hentet Stella på Hjerkinn, og oppdretter Elin viste oss videoen til den kjente fuglehund mannen Anders Landin. Har jeg hatt lyst til å oppleve et foredrag holdt av denne svenske mannen.        Da jeg begynte å se hans video om dressur av fuglehundvalper, ble jeg veldig facsinert over hans måte å dressere hundene sine på. Dette var så absolutt en mann jeg ønsket å lære mer av. Og nå har har jeg endelig fått muligheten til å plukke opp ett eller annet tips, for han er invitert til bøndenes hus i Råde i Østfold den 2.mai. 

Østfold Fuglehundklubb står for invitasjonen denne mai kvelden. Foredraget vil starte kl.19 og er gratis for medlemmer av klubben. Om du ikke er medlem, men allikevel har lyst til å oppleve Landin. Fortvil ikke.                                             Bare husk å ta med 100 kr, så kommer du inn. 

Velkommen til Østfold, Anders Landin. Jeg gleder meg til en læringsrik kveld!! 


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s