Båndtvang

Man skulle nesten tro det var årets aprilspøk. Men i år som tidligere år trer båndtvangen inn fra og med 1.april. Da er det veldig godt at Fredrikstad Hundepensjonat har sitt 50 mål store friområde tilgjengelig. Vi med fuglehunder har fått tildelt dagene mandag, onsdag og fredag. Mens de med andre raser får boltre seg på tirsdager og torsdager. 

Stella var med meg på jobb i Råde i dag, så vi kom oss fort ned til treningsområdet på Rolvsøy. (Det som er fint med å ha henne med meg på jobb, er at jeg får mulighet til trene apport og luftet henne i pausen min.) Da vi kom dit var det allerede en engelsk setter på plass. Denne var ikke så leken som Stella håpet på, men heldigvis for henne kom det 2 engelske til ikke lenge etterpå. Og her var den ene 1,5 år, så leking og løping ble det nok av. 

Nå gleder vi oss til onsdag og en ny tur til området. 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s