Vårtaksering 

På torsdag var det meningen at det skulle være taksering av rapphøns og fasan i regi av Østfold Fuglehundklubb, men det ble utsatt en dag grunnet mye regn. Så i dag (fredag) klokka fem møtte vi mannsterke opp på Høk kro i Skjeberg. Der ble vi delt opp i mindre partier før vi kjørte ut i terrengene vi skulle taksere. 

Stella viste seg fra sin beste side, og gikk som ei kule fra første slipp. Hun hadde ikke noe fuglearbeid, men støkket en rapphøne. Totalt sett så vi 7 rapphøner på partiet mitt. Om de andre partiene så noe mer vet jeg ikke. 

Er moro å gå i lag med hyggelige østfoldinger og i tillegg observere gode hunder. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s