Grunnlaget for 1.UK blir lagt

Nok en fantastisk dag begynner å nærme seg slutter her på Hjerkinn. I dag har det bare vært -10 grader, solen har vist seg innimellom. Uheldigvis har det ikkeblåst så mye, så det har nok vært litt vanskelig for hundene. Allikevel har hatt en del fuglearbeid, hvor Stella har stått for 2 av dem. Den første standen skjedde nesten med en gang jeg hadde sluppet henne. Hun stod pent og holdt tilbake da fuglene begynte å løpe på bakken. Men da de bestemte seg for lette ble Stella med noen meter. Jeg var ikke kommet opp til henne, men fikk snudd henne. I det jeg trodde jeg hadde nogenlunde kontroll, gikk hun etter igjen. Heldigvis var det ikke så langt. Jeg kalte henne så inn slik at hun fikk roet seg ned før jeg sendte henne ut igjen. Litt senere på dagen ble Stella litt borte for meg, hun hadde forsvunnet bak en åskant. Da jeg fikk se henne langt der borte i det fjerne blåste jeg henne inn. På vei inn brå snur hun og går i stand. Men denne gangen klarer hun ikke å dy seg og reiser på egenhånd. Vel inne hos meg får hun beskjed om at dette ikke var greit. Hun lovte meg å ikke gjøre det igjen, og vente til jeg er i nærheten. Søksmessig synes jeg hun gikk veldig fint. 

Det var veldig morro å se hunden til Ole og hans fuglearbeid, en meget dyktig hund. ​Noe som dere kan se i videoen under. ​

Nå lades batteriene opp til en ny og begivenhetsrik dag i morgen.

Måtte nye fugler bli funnet og nye stander bli tatt.

«Amen» 

 Nytt fór.? Trykk her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s