Første dag i paradis

Klokka ringte ekstra tidlig i dag, nærmere bestemt kl.04.30. Jeg hadde satt meg mål om å sette meg i bilen klokka 06.00. Det greide jeg med god margin og kaffekoppen var selvfølgelig med. I hele fem og en halv time skulle jeg kjøre nordover til dagens mål Hjerkinn. Ekstra deilig var det å se gradestokken synke ned mot en ordentlig vinter. Etter en liten tissepause litt nord for Lillehammer, bar det over Venabygdsfjell og mot Folldal. 

Herlig var det å se snødekte fjell i det fjerne. Jeg kjente at det begynte å krible i beina for å komme seg ut på ski. 
Vel fremme på Hjerkinn ble jeg mot av 2 spreke damer på 70 og snart 80 år. Jeg snakker selvfølgelig om oppdretter Elin Wittusen og Klemmer’n Anne Lise Vedeler. Etter ettpar kopper med kaffe bar det ut i fjellet for å trene hunder. Elin, Ole Pinderup og jeg hadde en flott tur på litt over 3 timer. Og de eneste fuglene jeg så var ett par store rovfugl som hundene syntes interessante. Ole så noen ryper, men det var ikke noe fuglearbeid. 


Nå blir det restitusjon til i morgen, og en ny flott dag i fjellet! Jeg gleder meg!

 Dyrekassen.no

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s