Brevet fra Hjerkinn

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, lå det en konvolutt i postkassen. Jeg tok med det inn, som jeg pleier å gjøre med det som ligger i postkassen. Siden dette ikke var en vindukonvolutt var jeg ekstra nysgjerrig. Gleden ble derfor ekstra stor da jeg så en irsk setter på frimerket. Det kunne bety bare en ting. Brevet hadde tatt den lange veien fra Hjerkinn til Kråkerøy i Fredrikstad, hele 443 km og 5t30min i bil. Den eneste jeg kjenner som bor på Hjerkinn og har egne frimerker med den røde vakre hund, er min ungdommelige oppdretter og hundemor Elin Wittusen. Det at hun sender brev til sine valpekjøpere sier det meste om henne. Jeg har ikke hørt om andre oppdretter som gjør det. Ikke rart at hun er æresmedlem i Irsk Setter klubben. Elin er genuint opptatt av sine hunder, og jeg har lært mye av henne. Hun har en evne til å få alle, som er på Hjerkinn og Kennel US & camp, til å føle seg velkomne. Alle jeg har truffet og blitt kjent med hos Elin har vist seg å være veldig hyggelige mennesker. Det tror jeg Elin har æren for. 

Det at jeg har en Irsk Setter med «US» foran selve navn gjør meg ganske stolt. Nå ser jeg fram mot et nytt år i «US» sin tjeneste. 

Tusen takk for verdens beste hund Elin (selv om hun fremdeles løper litt etter fuglen). 

En gang «US» hund, alltid «US» hund! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s