Endelig tilbake fra de døende

Etter noen dager hvor jeg har ligget «døende» på sofaen. Hadde jeg i dag endelig en feberfri dag, halsen begynner å komme til seg selv igjen også. De siste dagene har jeg blitt sliten av å gå korte turer med Stella, men jeg har gått i skogen og på jordene bak huset slik at hun kunne løpe fritt. Fin utsikt i retning hytta har jeg også hatt! 


Det har ikke vært overskudd til å trene apport eller noe annet. Heldigvis var situasjonen noe annet i dag. På turen i dag tok jeg med apportrypen slik at vi fikk trent på å gripe, holde og slippe på kommando. 


Nå satser jeg på en fin treningshelg blant julegaveshopping med kona. 

Først skal Supernissen redde jula for en hel barnehage i Råde i morgen. Barnas nye store superhelt er født. 


GOD JUL!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s