De 12 bud

Etter å ha vært irsk setter eier i over 2 år, har jeg lært en del ting av min smarte venn. Det viktigste jeg har lært er at hvis det kan spises, så kan det være mat det er snakk om. Noen ganger så kommer Stella løpende til meg med avføring i pelsen. Unnskyldningen hver gang er at det ikke var hennes avføring, den bare lå der jeg la meg ned. Heldigvis for våre hårete venner, finnes det noen viktige regler vi må følge. 

De mener at vi alle eiere bør kunne de 12 bud. I følge dem så er det disse som må følges for at livet skal fungere. Heldigvis for oss og dessverre for dem er det de ferreste som følger hundens svar på janteloven. 

En fuglehunds 12 bud:

1: Hvis jeg liker det, så er det mitt

2: Hvis det er i munnen min, så er det mitt

3: Hvis jeg hadde det for en stund siden, så er det mitt

4: Hvis jeg kan ta det fra deg, så er det mitt

5: Hvis det er mitt, så kan det aldri bli ditt

6: Hvis det ser ut som mitt, så er det mitt

7: Hvis jeg så det først, så er det mitt

8: Kan det spises, så er det mitt 

9: Har du noe som du legger fra deg, så er det mitt

10: Tygger jeg i stykker noe, så er alle bitene mine

11: Blir jeg lei av noe, så er det ditt

12: Vil jeg ha det tilbake, så er det mitt

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s