Tørket rype

Jeg har lenge vurdert å tørke ett par av rypene jeg har i fryseren til apport trening. Men tanken på å gi slipp på så god mat som jeg har skutt selv, var skremmende. Heldigvis finnes det bedrifter og privatpersoner som selger slikt. Under Fasan Cupen for litt over en uke siden, fikk jeg tips om et firma litt nord i Norge som het M. Aakervik AS. I dag ringte jeg og fikk bestilt ett par tørkete ryper. Nå skal apporttreningen taes til et nytt nivå. Blir spennende å se om Stella  blir fornøyd med kjøpet mitt. Jeg føler i hvertfall at jeg har gjort et bra valg. Nå kan jeg kose meg med rypene jeg har i fryseren. Det kjenner jeg at jeg gleder meg til. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s