Løpetid betyr ingen prøvestart


Synet som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb. Var en hund i bleier, noe som kunne bare bety en ting. Stella hadde fått sin andre løpetid. Dermed får vi ikke stilt på helgas eller neste helgs jaktprøver til Østfold Fuglehundklubb. Jeg hadde gledet meg til disse helgene, men må bare smøre meg med tålmodighet. For første helga i november skal vi prøve oss på Fasan Cup. Norsk Irsk Setter klubbs klubbmesterskap for Oslo, Akershus og Østfold. 

Nå blir det kanskje en tur ut på sjøfugljakt istedenfor prøve denne helgen. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s