Mens det blør

I Fredrikstad er vi inne i løpetidas andre uke. Stella merker jeg er preget av det som skjer. Hun sover mer, vil helst ligge i fred i buret, vil oftere ut for å tisse, hun har behov for å snuse på det meste og hun er mer opptatt av seg og sitt. Ikke ulikt den menneskelige varianten av kjønnet. Heldigvis slenger hun med leppa til meg om hun er misfornøyd med noe. Det verste som er er damer som later som om alt er ok. 

Vi trener litt med rypedummyen når vi går tur. Grip og hold er det som er øvelsen. Da er det bare for Stella å holde den til vi er hjemme. Spiller ingen rolle om det er 5 min eller 40 min det er snakk om. Hun slipper ikke før hun får beskjed om å sitte og jeg sier takk takk. 

Denne helga, som forrige helg, skulle vi egentlig ha stilt på lavlandsprøver i Østfold. Men siden løpetiden kom, måtte vi melde oss av. Litt synd siden jeg hadde tro på nye premier disse helgene. Nå blir neste mulighet søndag 6.november. Da er løpetiden over, og vi kan stille på Fasan Cup. Dette er Norsk Irsk Setter Klubbs klubbmesterskap for Oslo, Akershus og Østfold. Gleder meg allerede til det. Østfold Fuglehundklubb skal også ha klubbmesterskap, jeg håper det faller på en helg jeg kan bli med. 

I løpet av november har jeg også planer om å jakte skogsfugl med en tidligere venn fra ungdomstiden. Kay Kleverud har jeg ikke sett på mange år, så det blir veldig hyggelig. Han har en pointertispe som heter Tinka, ryktene sier at dette er en skikkelig racer av en hund.

I fjor dro pappa og jeg til Skåne, hvor vi jaktet fasan og ender hos en av pappas bestevenner. Jeg håper vi får til en slik tur også i år. 


Nå kan vi bare nyte diplomet fra høstens premiering. Så håper bi det ikke blir lenge til vi kan posere med nye medaljer og diplomer. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s