Gjensynsglede 

den

Etter 10 varme dager i Frankrike, hvor av 6 av dem ble tilbrakt med feber, ørebetennelse, tett nese etc. En god gammeldags aircondition forkjølelse med andre ord. Ble turen opp til Hjerkinn for å hente Stella noe lenger enn sist. 


Heldigvis hadde Stella hatt det helt supert på feriekoloni, mens Ida og jeg var i utlandet. Allerede da jeg svingte inn på plassen utenfor hundegården til Kennel «US», så jeg at Stella kjente igjen lyden av bilen. Og da jeg gikk ut og ropte på henne løp hun mot gjerdet med en gang. 

Vel inne i hundegården ble jeg møtt av 7-8 irske settere. Og Stella viste alle sine nye venner, at jeg er hennes mester. Jeg fikk utallige kyss, mens hun krøp opp i fanget mitt. Dette hadde hun tydeligvis savnet.


Uheldigvis hadde Stella fått ett sår fra en av lufteturene. Men dette er i ferd med å gro igjen, og før det er gjort det må hun holde seg unna vann.

Stella og jeg sov over før vi kjørte nedover neste dag. Planen var i utgangspunktet å bli for å gå litt i fjellet. Men siden jeg ikke var frisk, droppet jeg det. Valget viste seg å være fornuftig. For når vi kom hjem viste temperatur måleren feber med 39 grader. 

Nå blir det noen rolige dager med lite dressurtrening. Da kroppen min ikke orker all for mye. Så satser vi på å komme sterkere tilbake om noen dager. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s