Feriekoloni

den

Kontrasten er stor fra 13 grader i skyggen i går til 30 grader i dag. Men slik er faktisk virkeligheten. Tirsdag pakket jeg bilen og dro nordover med Stella. Målet var Hjerkinn på Dovre, men med innlagt pitstop på Lillehammer for å besøke min kjære søster med familie og min bror. Planen var å overnatte der til onsdag før jeg endte opp på Kennel «US», hvor Stella skulle på feriekoloni i 12 dager, mens Ida og jeg skulle kose oss på den franske revieran. Jeg ble på Hjerkinn i ett par dager slik at vi fikk trent litt. På torsdag fikk vi trene på duer, dette viste seg å bli en het seanse. Stella fikk ett par tre fine stand, men forfulgte veldig friskt da duene ble kastet ut av støkkmaskinen. Da glemte hun alt hun hadde lært om sitt. Jeg var klar over at hun var veldig heit og med stort jaktinstinkt. Så nå skal det jobbes intenst når jeg er tilbake på ferie. Jaktprøvene nærmer seg, men dette skal vi klare. Det blir mer trening på Hjerkinn med Elin, når jeg henter henne. Noe jeg ser fram mot!! 


Nå skal Stella få kose seg med sine artsfrender, og kanskje det også blir litt duetrening på henne mens jeg er borte. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s