Lykke til!

Til helgen er høstens prøvesesong i gang igjen. Og raseklubben jeg er medlem av, Norsk Irsk Setter Klubb, skal arrangere sin jubileumsprøve. Prøven er åpen kun for irske setter, og blir arrangert i forbindelse med klubbens 100 års feiring. Jeg må dessverre holde meg hjemme for å skifte bleier, da jeg ble pappa for syv uker siden. Og den første tiden har vært litt tøff. Min sønn ble født 3,5 uke for tidlig og fikk med det gullsot. Noe som gjorde han slapp, og han tok heller ikke i seg næring på vanlig måte. Nå går det heldigvis mye bedre, men jeg kommer ikke til å stille på noen prøver før lavlandssesongen er i gang. Som det ser ut nå går også årets rypejakt i Sverige om ett par uker meg hus forbi. Heldigvis tar pappa med seg Stella slik at hun får oppleve ett av høstens store høydepunkt. Jeg må vente noen uker til, og jakta på Kvikne.

Selv om jeg ikke får kommet meg til fjells. Vil jeg ønske alle lykke til med helgens mange prøver.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s