Snart 2 år

Nå er det litt over en uke igjen til vinterens andre og siste jaktprøve for vår del. Stella fyller 2 år 29.mars, og går da over i AK (åpen klasse). Før vi stiller der må apporten sitte ordentlig, og helst må vi ha apportbevis. Vi skal også trene mer på RIOS, slik at vi ikke risikerer å ryke ut etter 10 minutter. Om alt går som planlagt stiller vi klare til lavlandsprøvene til høsten. For høyfjellsprøvene legger jeg nok på is, da jeg skal bli pappa for første gang i juli. Tror for husfredens skyld så holder det med rypejakta på Kvikne og i Sverige. Heldigvis finnes det muligheter for jakt her i Østfold også.

Nå venter vi spent på partilistene til Espedalen neste helg. Det er en helg jeg gleder meg til. Håper det kommer til å klaffe med både ryper og premier, det har vi fortjent synes jeg. I tillegg skal jeg besøke og få bo hos min søster og hennes familie som bor i Lillehammer den helgen. Er jeg ekstra heldig dukker også bror min opp, som er en festglad student i OL-byen. Ikke ofte jeg får tak i han. 


Mens vi venter på prøven så skal vi nyte våren som er kommet for fult her i Fredrikstad.  

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s