Endelig en ny stand 

En ny lørdag er snart over, og lørdager betyr lavlandstrening for vår del. Kalnes skulle vise seg fra en fin side i dag. Sola uteble, men Stella fikk allikevel kommet seg i en stand. I dag var den engelske setteren i flertall, så Stella måtte representere de røde hunder alene. Hun åpnet noe forsiktig og var litt opptatt av de mange jordrotte hullene som er der. Men i hennes tredje slipp fikk hun opp farten noe voldsomt og gikk meget bra. I slippet før henne, var det en av de andre førerne som støkket et rapphønskull på 4-5 fugl. Stella fant fram til sete de hadde sittet og fester stand. Da jeg var på vei opp til henne hadde hun funnet ut at her satt ikke noe fugl lenger. Så da løste hun ut standen og utredet området istedenfor. Dette syntes de andre jeg gikk med var bra, noe jeg og kan si meg enig i.  

Nå har Stella inntatt favorittplassen i sofaen. Glad og fornøyd kan hun drømme om flere stander. 

 Dyrekassen.no 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s