Vinter, fjell og hvite ryper

Da har jeg bestemt meg for datoene som skal prøves ut med jaktprøver og vintertrening nå i vinter. Når det gjelder trening, så ser tar jeg sikte på å reise til Hjerkinn 9.-12. februar. Etter turen til Dovre så begynner det å nærme seg vinterens jaktprøve start. Helgen 3.-5. mars er det prøver på Hovden, jeg har sett meg ut denne helgen og har allerede fått innvilget ferie til beste disse helgene. Nå gjelder det bare å få ordnet et sted å bo, for jeg kjenner at jeg ikke er veldig gira å sove i telt. Helt Lars Monsen er jeg ikke. 


I slutten av mars blir det en gjentagelse av fjor årets prøvedebut i Espedalen. Jeg håper UK karrieren til Stella vil avsluttes med premie av edelt metall. 

Det skal uansett bli godt å komme seg på fjellet og få godt litt på ski. 

Det blir «ille bra det seeh». 


Mat levert rett hjem til din hund.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s