Samarbeid med Dyrekassen.no

Over en periode har jeg lett etter en enkel måte å få levert hundefór til Stella på. Derfor kan jeg stolt meddele at jeg inngått et samarbeid med Dyrekassen.no. Med dem vil jeg få levert fóret rett hjem på døra, dette vil gjøre min hverdag som hundeeier mye enklere.

Litt om Dyrekassen og hvordan det fungerer:

Dyrekassen er en abonnementstjeneste for hjemlevering av fôr til hund og katt. Deres mål er at norske dyreforeldre skal slippe å gå tom for fôr og ikke minst spontanturene til dyrebutikken. Tjenesten er helt uten bindingstid. Dyreforeldrene velger selv når og hvor ofte de ønsker levering og kan enkelt endre leveringsdato.

Som kunde hos Dyrekassen får man tilgang til Mine Sider. Her kan man enkelt administrere kontoen og dyrekassen til den firbente. I praksis betyr dette at man kan endre og flytte dato for kommende leveranser og legge til eller fjerne varer akkurat som man selv ønsker.

Hvor leverer Dyrekassen?

Dyrekassen leverer til hele Norge, med unntak av Svalbard. I enkelte mindre byer leverer de til nærmeste postkontor. I dag leverer Dyrekassen 70 % av leveransene hjem på døren, men jobber for å ekspandere hjemleveringstilbudet til hele landet.

Dersom du er usikker på om du kan få det levert hjem til deg kan man sjekke dette i kassen eller sende oss en e-post til post@dyrekassen.no.
Som leser av min blogg, har du mest sannsynlig hund. Og du vil da få behov for mat til din firbeinte hjelper, dette kan kjøpes via Dyrekassen.

Bruker du  rabattkoden: BLOGG_STELLA eller denne linken: http://bit.ly/setterstella når du bestiller, vil du få 25% rabatt på kvalitetsolje fra VETS første gang.

VETS er en fiskeolje som er laget av fersk norsk kvalitetslaks. Oljen er utviklet i samarbeid med norske veterinærer. Under finner du en liste med effekten denne oljen har.

Synlige effekter av Omega 3

• Har en positiv effekt på dyrets pels, slik at den oppleves sunnere og blankere.

• Reduserer forekomsten av flass, kløe og røyting.

• Forbedrer pust og utholdenhetsevne.

Langvarige, dokumenterte effekter av Omega 3

• Er spesielt viktig for valper og kattunger, da det bidrar til hjernens utvikling.

• Virker forebyggende mot hjerte- og karsykdommer.

• Virker betennelsesdempende (i motsetning til Omega 6).

• Forhindrer diverse sykdommer: kolesterol, leddgikt, hudsykdommer og allergi.

• Smører ledd og styrker immunforsvaret.

Jeg gleder meg til et samarbeid med Dyrekassen.no, som fører de fleste kjente formerker.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s