Det perfekte hundefór / The perfect pet foods

Når man har hund er det viktig å velge et hundefór som passer best til din hund. Dette valget kan være veldig vanskelig da det finnes veldig mange merker på markede. Jeg er ikke noe ekspert, men har funnet et fór som passer bra for Stella og meg. Eukanuba Working & Endurance er et fór for hardtarbeidende hunder, som for eksempel jakthunder. Det dekker de ernæringsbehovene til en jakthund ett vanlig for ikke gjør. Stella har hatt forholdsvis bra avføring, og hun elsker dette foret. Pelsen hennes er også bra. 


Da jeg hadde Selma, prøvde jeg ut en rekke forskjellige merker. Alt fra Purina Pro Plan, Hills, Appetitt, Labb, Royal Canin, men ente også her opp med Eukanuba. Jeg har fått klar beskjed å holde meg langt unna billigforene man får kjøpt i dagligvarebutikkene. Disse forene dekker ikke de behovene en aktiv hund har. 

I tillegg til tørrfôr har jeg foret med litt forskjellige kjøtt produkter. Her har Stella reagert litt forskjellig. Men vi har ikke landet på noe fast. Så om noen har noe tips tar jeg i mot dem med glede. 

The perfect pet foods

When you have dog, it is important to choose a dog food that best suits your dog. This option can be very difficult when there are so many brands on the mart. I’m no expert, but have found a forage that fits well for Stella and me. Eukanuba Working & Endurance is a forage for hardworking dogs such as hunting dogs. It covers the nutritional needs of a hound one common to do. Stella has had relatively good stool, and she loves this feed. Her coat is also good.

When I had Selma, I tried out a number of different brands. Everything from Purina Pro Plan, Hills, Appetite, Lab, Royal Canin, but enteritis also here up with Eukanuba. I’ve got a clear message to keep me far away cheap unite you can buy in the grocery stores. These unite does not cover the needs of an active dog has.


In addition to dry food, I fed a little different meat products. At Stella reacted slightly differently. But we have not landed on something solid. So if anyone has any tips I take against them with joy.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s