Østfold Fuglehundklubbs klubbmesterskap 2016

Det å våkne til at regnet treffer taket i voldsomme mengder. Var et tegn på at det kom til å bli en våt dag på Kalnes. I dag skulle det være klubbmesterskap for Østfold Fuglehundklubb. Oppmøte var kl.09.00, og gleden var stor å se at så mange flotte Østfoldinger  hadde trosset regnværet for sine hunder. Det viser at Ødtfoldingene er ille bra folk. 

Vi ble delt opp i 2 partier med en 10-12 hunder på hvert parti. Fra hvert parti var det lagt opp til at 2 UK og 3 AK hunder gikk videre til en finale. Det var hovedsakelig de hundene som fant fugl og tok stand som gikk videre. Om det ikke ble funnet fugl, kunne hundene gå videre på søk. Hver hund fikk ett slipp på 15 min. Stella skulle ut i andre slipp mot en jevngammel Irsk Setter. Hun åpnet veldig friskt og søkte i stort format. Uheldigvis ble det ikke funnet fugl i slippet, men Stella ble dømt foran makker. Så jeg hadde et lite håp om finaleplass. Lykken skulle vise seg å utebli. For i siste UK slipp på mitt parti, var det en Breton som hadde et fuglearbeid på 2 rapphøns. Makkeren til Bretonen skulle også til slutt lykkes. Så jeg måtte følge starten på finalen fra VIP plass i bilen. 

Jeg vil takke Østfold Fuglehundklubb for et bra gjennomført klubbmesterskap. Selv om jeg skulle ønske værgudene hadde tatt hensyn til oss og våre firbeinte venner. 

Hvem som til slutt ble klubbmestere, vet jeg ikke. Fortjente vinnere er det uansett. For det var så mange gode hunder som var med i dag. 

Gratulerer så masse til begge vinnere! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s