På tide å dra til fjells

Januar er kommet i full gang, men det er lite som minner om snø og vinter her i Østfold. Nå har det blåst og regnet sidelengs i noen dager, det er da det er ekstra stas å være hundeeier. Gleden er derfor ekstra stor når jeg ser at det snør tett på Norefjell, stedet hvor snørekjøring møter alpint. 

Nå er det ikke lenge til vinterprøvene starter opp igjen. Og jeg fikk ordentlig smaken på det i fjor, da vi deltok på Espedalsprøven. Stella fyller 2 år 29.mars, og vil da bikke over i AK klassen. Jeg kunne tenkt meg å stille henne ett par ganger i UK før den tid. Hvilke starter det blir har jeg ikke bestemt meg for enda, men tror det i hvertfall blir Espedalen i år igjen. 

Før vi starter på en vinterprøve kommer vi til å  ta oss en tur til Hjerkinn. Her er møtes flotte «US» hunder til trening og litt intern konkurranse. Jeg vil også få mange nyttige tips av super dyktige hundefolk. Dette er et paradis på jord. 

Skiene, kondomdressen og sokkene er klare for møte med fjellet og herr vinter! 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s