Stellas 24 timer på hotell

Da har Stella tilbringet sine første timer på et hundepensjonat. Jeg regner da ikke med de dagene hos oppdretter i sommer. Det store spørsmålet var om denne kennelen på Rolvsøy i Fredrikstad levde opp til forventningene. Ryktene skulle i hvertfall ha det til at dette var et meget sted for hunder å være. Stella ble levert der i går av min svigerinne, hun hadde da vært hos henne noen timer for å leke med bestevennen Gutten. 


Jeg regnet med at Stella skulle stå alene i bur nå mens hun var på kennel. Men heldigvis var det en annen tispe som var der som også hadde fått løpetid. Dette var en søt Gordon Setter tispe som het Frida. Frida og Stella kom veldig godt overens, og de fikk herje så mye de ville. 


Da jeg hentet henne i ettermiddag, ble jeg fortalt at Stella hadde funnet seg til rette med en gang. Hun hadde et godt gemyt og lynne syntes de. Noe jeg må si meg enig. Dette er nok noe som ligger i blodet, for de «US» hundene jeg har blitt kjent med er også det. 


I dag var Stellas løpetid ved veis ende. Hun har stoppet å blø, så nå kan hun slippes løs igjen. Noe både jeg og Stella ser fram mot. For på søndag tar vi igjen turen til Hobøl og Rampen’s for å trene på fasan og rapphøns. Håper hun vil gå like bra som hun har gjort på høyfjellet i høst. 

Jeg gleder meg i hvertfall. 


Team Selmer er enige om at Fredrikstad Hundepensjonat kan anbefales til andre hunder. Vi kommer nok til bruke det igjen ved en senere anledning. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s