Hundepensjonat for første gang


Denne uka blir en milepæl i Stella’s liv. Hun skal for første gang innta et hundepensjonat og bo der et døgn. I sommer var hun 10 dager på feriekoloni hos oppdretter, men dette blir annerledes fordi det er større og her finnes det andre raser. Stedet jeg snakker om er Fredrikstad Hundepensjonat. Ryktene sier at dette skal være et bra sted, daglig leder har i hvertfall skjønt det og driver oppdrett av fuglehunder. Hun er også ivrig deltager og dommer på jaktprøver. Så jeg er trygg på at Stella får en positiv opplevelse når hun er der. 

Eget bur kommer hun også til å få, da hun fortsatt har løpetid. Noe Stella og jeg ser fram til er ferdig. Nå blør hun mindre, så ett par dager til så kan hun løpe fritt og jakte. Begynner å bli en stund siden sist nå. Så skal ikke se bort i fra at hagla og bikkja blir med på tur i skogen til helga!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s