Øvelse gjør mester 

Nok en onsdag er snart over, og onsdager betyr dressurtrening. Turen gikk igjen til Rampen’s Hundesenter. På timeplanen stod det ro i oppflukt. Jeg var veldig spent på om Stella, husket noe av det hun lærte siste uke. 

Før vi startet med duene, øvde vi på å sitte i ro i forskjellige situasjoner. For så å kalle inn en og en hund. Dette gikk veldig bra og alle hundene som var med gjorde en super innsats! 


Da kaninene ble tatt frem, øvde vi på innkalling forbi burene de satt i. Nå var det strengt forbudt å stoppe opp hos dem. Stella gjorde en kjempe jobb og løp rett forbi, selv om hun hadde veldig lyst til stoppe opp. 

Så var det endelig tid for due slipp. Stella merket med en gang at Nina gikk å hentet duene, og tok stand på henne nesten med en gang. Da duene kom i lufta ville hun forfølge, men jeg fikk satt henne med en gang. På de siste duene satt hun så og si helt i ro. 

Dagen i dag er jeg kjempefornøyd med. Først en veldig god apport økt, også avslutning med ro i oppflukt. 

I morgen venter saueaversjonskurs med Østfold Fuglehundklubb.   

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s