I ringen? 

den

Endelig var det onsdag igjen, noe som betyr dressurtrening med Østfold Fuglehundklubb (ØFK). Dette er en veldig nyttig treningsform. Her må hundene konsentrere seg om å ikke bry seg om noen andre enn fører. Selv om det er mange andre spennende hunder som det hadde vært morro å leke med. Men nei, her er det ikke noe lekegrind. 

Økten i dag ble avsluttet ble avsluttet utstillingstrening. ØFK skal nemlig arrangere utstilling for stående fuglehunder på Hafslund hovedgård nå på søndag 22.mai. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å stille. Tildels fordi jeg ønsker å ha 100 % fokus mot høstens jakt og prøve sesong. Har tenkt i mitt stille sind, at det er viktigere for meg å få Stella premiert på jaktprøve enn på en utstilling. Men etter dagens trening fikk jeg mye skryt av hvordan vi gikk i ringen. De ville jeg skulle melde meg på, og selv om fristen var gått ut skulle jeg få plass. 


Så nå ser det ut som Stella og jeg skal innta ringen. Kanskje det er på utstilling vi skal få vår første premie. 

Hvem skulle trodd det? 

Vel, det var ikke det jeg hadde sett for meg i hvertfall. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s