Katt eller hund?

Nå har det endelig gått opp for meg hvorfor jeg er hundemenneske på min hals. Jeg har vært veldig klar over det lenge, men nå har jeg fått beviset på hvorfor jeg ikke skal ha katt. For å si det sånn så holder det i massevis naboen har fått seg ny katt.

Her om dagen kunne jeg lese på velforeningens Facebook gruppe at naboen savnet katta si. Jeg tenkte ikke noe mere over det, da jeg vet at katter ofte kan være borte noen dager før de dukker opp igjen.

Dagen etter at naboen etterlyste katta si ringte det på døra. Det var naboen som trodde han hadde katta si i garasjen min. Katta var ny og hadde vært ute i bare noen, etter at den hadde hatt tilvenning inne som han sa.

Da vi åpnet døra til garasjen fikk vi øye på den oppe under taket. Heldigvis fikk naboen tak i den med en gang. Jeg tok meg så en runde for å se etter om det var kommet noen form for merker etter den, noe jeg ikke fant.

Men i dag fant jeg noe som ikke var der i går. Det kan ikke være noe annet enn kattas avføring. Den jævla nabokatta har mest sannsynligvis funnet en måte å komme inn i garasjen min på. Hvordan er foreløpig et mysterium.

For å si det sånn så håper jeg det er første og siste gang jeg opplever dette her. Jeg vil jo ha et godt forhold til naboen.

Heller en hund som røyter, enn en katte som driter i garasjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s